Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Могила
Forumi në Mogillë i përcaktoi si prioritete projektet dhe programin Shtyp Email
E premte, 09 Dhetor 2016 11:00
Mogila 5 12-WEBBanorët e Komunës së Mogillës, në sesionin e pestë të forumit të procesit të forumit buxhetor që u mbajt më 2 dhjetor, përcaktoi si prioritete programin buxhetor dhe 30 projekte në buxhetin për vitin e ardhshëm. Forumi, në të cilin ishin të pranishëm 64 pjesëmarrës, zgjodhën programin buxhetor për Ndërtim, rikonstruksion, mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve dhe udhëve lokale, si parësore për banorët për vitin 2017. Pjesëmarrësit përcaktuan edhe 30 projekte si parësore për realizim nga komuna për vitin e ardhshëm.
Lexo ma...
 
Forumi në Mogillë diskutoi për tre programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 08 Nandor 2016 15:02
Mogila 3 9-WEBKomuna e Mogillës e mbajti sesionin e tretë të forumit më 4 nëntor, në prani të rreth 100 banorëve të komunës.Forumi diskutoi në përputhje me tre programet buxhetore – për Ndërtim të rrugëve lokale dhe udhëve, për Ndërtim të rrjetit të kanalizimit dhe për mbrojtje të mjedisit jetëso, me ç’rast qytetarët ofronin propozimet e tyre nga tryezat e ndryshme punuese.
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Mogillë Shtyp Email
E enjte, 27 Tetor 2016 12:46
Mogila 2 1-WEBForumi i buxhetit në Komunën e Mogillës e mbajti sesionin e dytë të forumit më 21 tetor, në prani të 83 banorëve të komunës. Forumi i prezantoi të ardhurat e planifikuara dhe realizuara të arkës komunale në përputhje me shtatorin e këtij viti, si dhe projeksionin e të ardhurave për vitin e ardhshëm, 2017. 
Lexo ma...
 
Forumi në Mogillë e mbajti sesionin e parë për buxhetin Shtyp Email
E premte, 14 Tetor 2016 10:56
Mogila 5-WEBSesioni i parë i forumit nga procesi buxhetor në Komunën e Mogillës u mbajt më 7 tetor në prani të 90 banorëve të komunës.Forumi e prezantoi procesin e buxhetimit të komunës, ndërsa e formoi edhe strukturën e forumit përmes tetë tavolinave punuese në përputhje me programet buxhetore – Urbanizëm, Kulturë , Mbrojtje Sociale, Arsim dhe shkencë, ZHLE, Bujqësi, Mjedis jetësor dhe Administratë komunale.
Lexo ma...
 
Forumu në Mogillë me rezultate konkrete Shtyp Email
E mërkurë, 05 Shkurt 2014 15:15
Mogila - VI - WEBPrezantimi i projekteve të realizuara “Terrene multifunksionale sportive në fshatrat Tërnovc dhe Mogillë”, “Stacione autobusi” dhe “Ndërtim të terrenit për lojë për fëmijë në fshatin Ivanjevc” zhvillohej në sesionin e radhës në Mogillë, në prani të 24 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Mogilla votoi për programin dhe projekte parësore buxhetore Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 17:07
mogila-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Mogillës diskutuan për shpenzimet në buxhetin Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 14:16
mogila-golema.jpg
Lexo ma...
 
Mogilla me propozime për rritjen e të ardhurave në buxhetin Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 13:59
mogila-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Mogillë për të ardhurat e buxhetit Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 11:57
mogila_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Mogilla zbaton forum të buxhetit Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 11:48
mogila_2-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom