Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Sesion vijues i forumit në Konçe Shtyp Email
E martë, 27 Shtator 2016 09:26
Konce-WEB 6Komuna e Konçes, më 22 shtator, mbajti sesionin e gjashtë të forumit në kuadër të procesit të forumit buxhetor për krijimin e buxhetit për vitin 2016. 
Forumi, në prani të 40 banorëve të komunës, i prezantoi rezultatet nga realizimi i buxhetit për vitin 2016. Në kuadër të buxhetit, banorët e kësaj komune përcaktuan si prioritete 26 projekte prej të cilave sivjet janë realizuar 17 projekte. 
Lexo ma...
 
Konçe votoi për 26 projekte për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 16 Dhetor 2015 13:52

 

Konche 1-WEBForumi në Komunën e Konçes, më 9 dhjetor, e mbajti sesionin e pestë të forumit në prani të 64 banorëve të komunës. Gjithsej 26 projekte u përcaktuan si prioritete në kuadër të 12 programeve buxhetore për vitin e ardhshëm, prej të cilave si më parësor banorët e zgjodhën programin për Infrastrukturë, pas çka vijoi programi  për Furnizim me ujë. 
Lexo ma...
 
Forumi në Konçe për katër programe buxhetore për vitin 2016 Shtyp Email
E premte, 20 Nandor 2015 11:17
Konce-WEBGjithsej katër programe buxhetore për vitin 2016 shqyrtoi forumin në Konçe, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 18 nëntor, në prani të 65 banorëve të komunës. Shpenzimet lidhur me programet për Ndërtimin e sistemeve për ujësjellës, për Rregullimin e hapësirës në rajonet rurale, për Sisteme për kanalizim të ujërave të zeza dhe për Efikasitet energjetik u shqyrtuan në këtë sesion, në kuadër të të cilave qytetarët jepnin më shumë propozime.
Lexo ma...
 
Forumi në Konçe për katër programe buxhetore Shtyp Email
E hanë, 02 Nandor 2015 14:38
Konce 1-3 WEBSesioni i tretë i forumit në Komunën e Konçes, në të cilin u diskutua për katër programe buxhetore, u mbajt më 28 tetor, në prani të 69 banorëve të komunës.Forumi i shqyrtoi shpenzimet e planifikuara sipas programeve buxhetore – Zhvillim Lokal Ekonomik (ZHLE), Planifikim urbanistik, Ndërtim dhe rikonstruksion të rrugëve dhe Mirëmbajtje të rrugëve lokale.
Lexo ma...
 
Forumi në Konçe diskutoi për të ardhurat Shtyp Email
E premte, 16 Tetor 2015 14:23
Konce 9-WEBSesioni i dytë i forumit në Komunën e Konçes, në të cilin u diskutua për të ardhurat në buxhetin komunal, u mbajt më 14 tetor, në prani të 78 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Konçë për vitin 2016 Shtyp Email
E enjte, 01 Tetor 2015 14:10
Konce - WEBSesioni i parë i forumit nga procesi i forumit buxhetor për vitin 2016 në Komunën e Konçes u mbajt më 30 shtator, në prani të 72 banorëve.
Forumi, në këtë sesion, informoi për procesin e përgatitjes së buxhetit komunal, kalendarit buxhetor, si dhe strukturën e buxhetit për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Konçe i prezantoi rezultatet nga forumi Shtyp Email
E enjte, 19 Dhetor 2013 12:55
Konce IV VI - WEBAutomjeti për mirëmbajtjen e rrugëve lokale dhe sistemi për ngrohje termike në Pallatin e kulturës në Konçe, u prezantuan në sesionin e fundit të procesit të forumit të buxhetit në komunë, që u mbajt më 11 dhjetor, në prani të 50 banorëve.
Lexo ma...
 
Forumi në Konçe për shpenzimet në buxhetin për vitin e ardhshëm Shtyp Email
E mërkurë, 27 Nandor 2013 10:06
Konce III - samostoen-WEBPrezantime për shpenzimet sipas programeve nga buxheti komunal në Konçe u mbajt në sesionin e tretë të forumit, më 20 nëntor, në prani të 70 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Qytetarët e Konçes për të ardhurat në buxhetin komunal Shtyp Email
E martë, 26 Nandor 2013 15:03
Konce-samostoen II-WEBBanorët e Komunës së Konçes, në sesionin e dytë të forumit nga forumi i mëvetësishëm buxhetor që u mbajt më 7 nëntor, diskutuan për prioritetet për zhvillimin e komunës, si dhe për të ardhurat e planifikuara dhe realizuara të komunës.
Lexo ma...
 
Konçeja filloi buxhetin e mëvetësishëm të forumit Shtyp Email
E martë, 29 Tetor 2013 10:13
Konce Samostoen - WEBBuxhet të mëvetësishëm të forumit, pa mbështetje financiare të agjencisë zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim, filloi të zbatojë Komuna Konçe, duke mbajtur sesionin e parë të forumit më 24 tetor, në prani të 55 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom