Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Василево
Vasileva e prezantoi buxhetin e realizuar për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 05 Tetor 2016 14:26
Vasilevo 6 - WEBSesioni i gjashtë i forumit nga Forumi buxhetor në Komunën e Vasilevës u mbajt më 4 tetor, në prani të 54 banorëve të komunës. Përfaqësues të administratës komunale i prezantuan programet buxhetore dhe strukturën e buxhetit, me theks në realizimin e tij në programe, deri më 30 shtator të këtij viti. Prej gjithsej 30 projekteve parësore, gjatë periudhës nga miratimi i tyre deri në shtator të këtij viti, janë realizuar tërësisht gjashtë, 17 janë në fazë të realizimit, dy janë të realizuar pjesërisht, ndërsa te pesë prej projekteve të propozuara realizimi ende nuk ka filluar. 
Lexo ma...
 
Forumi në Vasilevë votoi për 30 projekte dhe tetë programe Shtyp Email
E premte, 18 Dhetor 2015 11:09
Vasilevo 9-WEBSesioni i pestë i forumit të forumit buxhetor në Komunën e Vasilevës u mbajt më 14 dhjetor, në prani të 74 banorëve të kësaj komune.
Forumi votoi, gjegjësisht përcaktoi si prioritet një listë prej 30 projekteve dhe tetë programeve. Ish-programet më së shumti vota mori Programi për ndërtim, rikonstruksion dhe mirëmbajtje të rrugëve dhe udhëve lokale, ndërsa te projektet, Rregullim i Porojit të Sushevës në fsh. Sushevë.
Lexo ma...
 
Forumi në Vasilevë për tre programe buxhetore për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 02 Dhetor 2015 11:17
Vasilevo 3-WEB 1Sesioni i katërt i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Vasilevës u mbajt më 30 nëntor të vitit 2015, në prani të 101 banorëve. Një përfaqësues i grupit punues i prezantoi 29 propozimet për projekte që qytetarët i dhanë në sesionin paraprak të forumit dhe qëndrimin e administratës komunale lidhur me mundësinë për implementimin e tyre gjatë vitit të ardhshëm 2016.
Lexo ma...
 
Gjithsej 29 propozime në sesionin e tretë në Vasilevë Shtyp Email
E premte, 20 Nandor 2015 11:23
Vasilevo 3-WEBSesioni i tretë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Vasilevës u mbajt më 16 nëntor të vitit 2015, në prani të 105 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Vasilevë diskutoi për të ardhurat e buxhetit 2016 Shtyp Email
E premte, 30 Tetor 2015 14:10
Vasilevo 6-WEBSesioni i dytë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Vasilevë u mbajt më 26 tetor, në prani të 81 banorëve të komunës.
Forumi, fillimisht, i prezantoi 26 propozimet për zhvillimin e komunës që janë dhënë nga ana e qytetarëve në sesionin paraprak, si dhe qëndrimin e kryetarit të komunës dhe tëKomunës lidhur me mundësinë e realizimit të tyre. 
Lexo ma...
 
Forumi i parë buxhetor në Vasilevë Shtyp Email
E premte, 02 Tetor 2015 11:29
Vasilevo-WEB 1Rreth 130 banorë të Komunës së Vasilevës ishin të pranishëm në sesionin e parë të forumit të procesit buxhetor, që në kuadër të programit “Forume në bashkësinë” u mbajt më 1 tetor, në hapësirat e restorantit “Mis Ston”.
Qytetarët, në këtë sesion, kishin rastin të njihen me procesin e buxhetimit dhe strukturën e buxhetit të Komunës së Vasilevës.
Lexo ma...
 
Sesioni i radhës në Bosillovë dhe Vasilevë Shtyp Email
E mërkurë, 05 Shkurt 2014 15:25
Vasilevo Bosilovo 1 - WEBSesioni përfundimtar nga forumi ndërmjet komunave në Vasilevë dhe Bosillovë u mbajt më 28 janarë, në prani të 109 banorëve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
Mekanizimi për ndërmarrje komunale është zgjedhur në Bosillovë dhe Vasilevë Shtyp Email
E enjte, 14 Mars 2013 12:07

 

Vasilevo Bosilovo V-malaSesioni i pestë i forumit nga Forumi ndërmjet komunave në Komunën Vasilevë dhe Bosillovë u mbajt më 13 shkurt, në restorantin Mis Ston në Vasilevë, në prani të 108 banorëve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
Prezantim i 5 propozim-projekteve në Vasilevë dhe Bosillovë Shtyp Email
E enjte, 27 Dhetor 2012 15:30
Forumi ndërkomunal në Vasilevë dhe Bosillovë, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 20 dhjetor në prani të 92 banorëve të dy komunave, shqyrtoi dhe prezantoi pesë propozim-projekte që i përpiluan qytetarët gjatë procesit të forumit.
Lexo ma...
 
Prezantim i 5 propozim-projekteve në Vasilevë dhe Bosillovë Shtyp Email
E martë, 25 Dhetor 2012 13:47
vasilevo_bosilovo_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 5 koncept-projekte në Vasilevë dhe Bosillovë Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 14:09
bosilovo_vasilevo-golema.jpg
Lexo ma...
 
Identifikohen problemet dhe zgjidhje në Vasilevë dhe Bosillovë Shtyp Email
E enjte, 25 Tetor 2012 14:20
vasilevo_bosilovo_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Vasileva dhe Bosillova për furnizim me ujë dhe ujërat e pista Shtyp Email
E hanë, 01 Tetor 2012 15:34
vasilevo_bosilovo-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom