Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohet automjeti në Strugë dhe në Debar Shtyp Email
E mërkurë, 05 Shkurt 2014 15:19

 

Struga Debarca VI - WEBSesioni i fundit nga forumi ndërkomunal në Strugë dhe në Debarcë u mbajt më 23 janar, në prani të 42 banorëve të këtyre dy komunave fqinje.
Lexo ma...
 
Prezantim i 5 koncepteve projektuese në Strugë dhe Debërcë Shtyp Email
E enjte, 14 Mars 2013 11:19
Struga Debrca 2- IV-malaPrezantim të 5 koncepteve projektuese u realizuan në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 30 janar, në hotelin Dimitrije në Debërcë, në prani të 110 pjesëmarrësve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
Forumi në Strugë dhe Debërcë i shqyrtoi koncept-projektet Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 16:58
struga_debrca-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Strugë dhe Debërc për problemet parësore Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 13:13
struga_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Filloi Forumi ndërkomunal në Strugë dhe Debërcë Shtyp Email
E hanë, 01 Tetor 2012 15:51
struga_debrca_1-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom