Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Презентирано возилото во Струга и во Дебарца Печати Е-пошта
Среда, 05 Февруари 2014 15:19
Struga Debarca VI - WEBПоследната сесија од меѓуопштинскиот форум во Струга и во Дебарца се одржа на 23 јануари, во присуство на 42 жители на овие две соседни општини.
Повеќе...
 
Презентација на 5 проектни концепти во Струга и Дебрца Печати Е-пошта
Четврток, 14 Март 2013 11:19
Struga Debrca 2- IV-malaПрезентација на 5 проектни концепти се изведоа на четвртата форумска сесија што се одржа на 30.јануари, во хотелот Димитрије во Дебрца, во присуство на 110 учесници на двете општини.
Повеќе...
 
Форумот во Струга и Дебрца ги разгледуваше концепт-проектите Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 16:58
struga_debrca-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Струга и Дебрца за приоритетните проблеми Печати Е-пошта
Петок, 23 Ноември 2012 13:13
struga_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Започна меѓуопштинскиот форум во Струга и Дебрца Печати Е-пошта
Понеделник, 01 Октомври 2012 15:51
struga_debrca_1-golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom