Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Sesioni përfundimtar nga Forumi në Probishtip dhe në Koçanë Shtyp Email
E mërkurë, 05 Shkurt 2014 15:22
PK 4 - WEBRezultatet nga projekti i zgjedhur “Sendërtim të rrugës kryesore përmes QSRT “Ponikva” nga forumi në Probishti dhe në Koçanë u prezantuan më 23 janar, në prani të 86 pjesëmarrësve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
„Sendërtimi i aksit kryesor rrugor përmes QSRT Ponikva” në Probishtip dhe Koçanë Shtyp Email
E enjte, 14 Mars 2013 13:08
Probishtip Kochani-malaSesioni i pestë i forumit të Forumit ndërmjet komunave për komunat Probishtip dhe Koçanë u mbajt më 21 shkurt në Hotelin “San Niko” në Probishtip, me gjithsej 89 pjesëmarrës.
Lexo ma...
 
Prezantim i 6 propozim projekte në Koçanë dhe Probishtip Shtyp Email
E mërkurë, 26 Dhetor 2012 11:03
probishtip_kochani_5-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 12 koncept-projekte në Probishtip dhe Koçanë Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 14:25
probishtip_kochani-golema.jpg
Lexo ma...
 
Grupim i zgjidhjeve të forumit në Probishtip dhe Koçanë Shtyp Email
E enjte, 25 Tetor 2012 15:41
probishtip_kochani_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Probishtipi dhe Koçana në forumin ndërkomunal Shtyp Email
E martë, 09 Tetor 2012 12:05
probistip_kocani-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom