Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Завршна сесија од форумот во Пробиштип и во Кочани Печати Е-пошта
Среда, 05 Февруари 2014 15:22
PK 4 - WEBРезултатите од избраниот проект „Доизградба на главната сообраќајница низ СРТЦ Пониква“ од форумот во Пробиштип и во Кочани беа презентирани на 23 јануари, во присуство на 86 учесници од двете општини.
Повеќе...
 
„Доизградба на главната сообраќајница низ СРТЦ Пониква“ во Пробиштип и Кочани Печати Е-пошта
Четврток, 14 Март 2013 13:08
Probishtip Kochani-malaПеттата форумска сесија на меѓуопштинскиот форум на општините Пробиштип и Кочани се одржа на 21 февруари во Хотел „Сан Нико“ во Пробиштип, со вкупно 89 учесник.
Повеќе...
 
Презентација на 6 предлог-проекти во Кочани и Пробиштип Печати Е-пошта
Среда, 26 Декември 2012 11:03
probishtip_kochani_5-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентирани 12 концепт-проекти во Пробиштип и Кочани Печати Е-пошта
Петок, 23 Ноември 2012 14:25
probishtip_kochani-golema.jpg
Повеќе...
 
Групирање на решенија на форумот во Пробиштип и Кочани Печати Е-пошта
Четврток, 25 Октомври 2012 15:41
probishtip_kochani_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Пробиштип и Кочани на меѓупштински форум Печати Е-пошта
Вторник, 09 Октомври 2012 12:05
probistip_kocani-golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom