Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Vallandovës për automjet për grumbullimin e mbeturinave Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 12:07
valandovo_4-golema.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i katërt në Vallandovë Shtyp Email
E martë, 09 Tetor 2012 12:25
valandovo_5-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantim i koncept-projekteve në Vallandovë Shtyp Email
E martë, 18 Shtator 2012 11:04
valandovo_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Formohen 5 grupe punuese për problemet në Vallandovë Shtyp Email
E martë, 26 Qershor 2012 10:05
valandovo_7-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Vallandovës zgjodhën temën Veprimtari komunale Shtyp Email
E hanë, 18 Qershor 2012 18:07
valandovo_1-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom