Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Жителите на Валандово за возило за собирање на смет Печати Е-пошта
Вторник, 04 Декември 2012 12:07
valandovo_4-golema.jpg
Повеќе...
 
Четврта сесија во Валандово Печати Е-пошта
Вторник, 09 Октомври 2012 12:25
valandovo_5-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на концепт-проектите во Валандово Печати Е-пошта
Вторник, 18 Септември 2012 11:04
valandovo_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Формирани 5 работни групи за проблемите во Валандово Печати Е-пошта
Вторник, 26 Јуни 2012 10:05
valandovo_7-golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Валандово ја избраа темата Комунални дејности Печати Е-пошта
Понеделник, 18 Јуни 2012 18:07
valandovo_1-golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom