Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Gazi Baba prezantoi rezultatet nga forumi Shtyp Email
E martë, 25 Mars 2014 14:24

 

GB 2 - WEBSesioni vijues i forumit në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, u mbajt më 20 mars, në prani të 50 banorëve të komunës dhe të përfaqësuesve të pushtetit lokal.
Forumi bëri shqyrtim të shkurtë të procesit të forumit dhe qëllimi të sesionit të forumit, ndërsa përfaqësuesi i vetëqeverisjes lokale e prezantoi tërësisht realizimin e projektit të zgjedhur “Qasje e  sigurt deri te shkollat”.
Pjesëmarrësit, gjatë forumit, u njoftuan edhe me rekomandimet që rezultuan nga procesi i forumit.
Përfaqësuesi i komunës theksoi se pjesa më e madhe e rekomandimeve janë realizuar, ndërsa një pjesë e tyre është në realizim e sipër.
 

 

Lexo ma...
 
“Qasje të sigurt deri te shkollat” – prioritet i banorëve të Gazi Babës Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 14:37
gazi_baba-golema.jpg
Lexo ma...
 
Aprovohen 6 koncepte të forumit në Gazi Babë Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 10:53
gazi_baba_2-golema_1.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 6 propozim-koncepte në Gazi Babë Shtyp Email
E hanë, 24 Shtator 2012 16:17
gazi_baba_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Gazi Babës për problemet në komunë Shtyp Email
E premte, 22 Qershor 2012 16:03
gazi_baba_6_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Gazi Babës zgjodhën temën Infrastrukturë komunale Shtyp Email
E enjte, 14 Qershor 2012 16:52
gazi_baba_6-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom