Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Гази Баба ги презентираше резултатите од форумот Печати Е-пошта
Вторник, 25 Март 2014 14:24
GB 2 - WEBПоследователната форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 20 март, во присуство на 50-тина жители на општината и на претставници на локалната власт.
Повеќе...
 
„Безбеден пристап до училиштата„ – приоритет за жителите на Гази Баба Печати Е-пошта
Вторник, 04 Декември 2012 14:37
gazi_baba-golema.jpg
Повеќе...
 
Одобрени 6 концепт-проекти на форумот во Гази Баба Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 10:53
gazi_baba_2-golema_1.jpg
Повеќе...
 
Презентирани 6 предлог-концепти во Гази Баба Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Септември 2012 16:17
gazi_baba_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Гази Баба за проблемите во општината Печати Е-пошта
Петок, 22 Јуни 2012 16:03
gazi_baba_6_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Гази Баба ја избраа темата Комунална инфраструктура Печати Е-пошта
Четврток, 14 Јуни 2012 16:52
gazi_baba_6-golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom