Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Pehçevë përcaktoi si prioritete programin dhe projekte për vitin 2017 Shtyp Email
E hanë, 19 Dhetor 2016 09:42
Pehchevo 5 3-WEBKomuna e Pehçevës, më 13 dhjetor, e mbajti sesionin e pestë të forumit nga forumi buxhetor në prani të 54 banorëve të komunës. Forumi, në këtë sesion, i përcaktoi projektet parësore që qytetarët i përcaktuan si më të rëndësishme për vitin e ardhshëm, ndërsa u votua edhe për programin buxhetor. 
Lexo ma...
 
Forumi në Pehçevë për shpenzimet në gjashtë programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2016 13:21
Pehchevo 4 2-WEBSesioni i katërt i forumit të procesit të forumit buxhetor në Komunën e Pehçevës u mbajt më 1 dhjetor, në prani të 62 pjesëmarrësve. Forumi shqyrtoi gjashtë (6) programe buxhetore gjegjësisht qytetarët, bashkë me administratën komunale, jepnin propozimet e tyre për vitin 2017 në kuadër të programeve – Zhvillim lokal ekonomik, Mbrojtje të mjedisit jetësor, Kulturë, Sport dhe rekreacion, Mbrojtje sociale dhe Efikasitet energjetik.
Lexo ma...
 
Forumi në Pehçevë shqyrtoi tre programe buxhetore Shtyp Email
E mërkurë, 16 Nandor 2016 12:00
Pehchevo 3 6-WEBForumi në Komunën e Pehçevës e mbajti sesionin e tretë të forumit më 14 nëntor, në prani të 60 pjesëmarrësve. Pjesëmarrësit në forum i shqyrtonin dhe diskutonin nga tre programe buxhetore për vitin 2017 – Ndërtim dhe rikonstruksion të rrugëve lokale, Program për përpunimin e planeve urbanistike dhe Program për rregullimin e truallit ndërtimor (veprimtari komunale).
Lexo ma...
 
Komuna e Pehçevës diskutoi për të ardhurat Shtyp Email
E enjte, 03 Nandor 2016 10:48
Pehchevo 2 8-WEBKomuna e Pehçevës, më 31 tetor, e mbajti sesionin e dytë të forumit në prani të 62 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për të ardhurat e komunës për vitin rrjedhës dhe të ardhshëm, me ç’rast së pari u bë një pasqyrë e sesionit paraprak nga ana e përfaqësuesit të grupit punues lidhur me prioritetet e përkufizuara në sesionin e parë të forumit.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Komunën e Pehçevës Shtyp Email
E martë, 11 Tetor 2016 10:18
Pehchevo - WEBSesioni i parë i forumit nga Forumi buxhetor në Komunën e Pehçevës u mbajt më 10 tetor, në prani të rreth 70 banorëve të komunës. Forumi buxhetor, i cili për herë të parë mbahet në Pehçevë, e formoi strukturën e tij përmes shtatë tavolina punuese – Urbanizëm, Veprimtari komunale, Zhvillim Lokal Ekonomik (ZHLE), Sport dhe rekreacion, Mbrojtje të mjedisit jetësor, Veprimtari sociale dhe kulturë.
Lexo ma...
 
Sesioni vijues në Pehçevë Shtyp Email
E premte, 21 Mars 2014 14:52

 

Pehchevo 2 - WEBSesioni i fundit i forumit në Pehçevë, në të cilin u prezantuan rezultatet nga procesi i forumit në këtë komunë, u mbajt më 6 mars në prani të 56 banorëve të komunës. 
Lexo ma...
 
Forumi në Pehçevë për rregullimin e zonës qendrore të qytetit Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 11:27
pehchevo_8-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 5 propozim projekte në Pehçevë Shtyp Email
E martë, 09 Tetor 2012 11:44
pehcevo_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Pehçevë pranoi pesë koncepte Shtyp Email
E enjte, 09 Gusht 2012 09:29
pehcevo_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Analizë e prioriteteve në Pehçevë Shtyp Email
E martë, 07 Gusht 2012 17:11
pehcevo-golema.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom