Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohet automjeti për mbeturina në Negotinë Shtyp Email
E enjte, 11 Korrik 2013 14:39

 

Negotino - Kamion 1-WEBSesioni i radhës në Negotinë, ku u prezantua automjeti i furnizuar për mbeturina si rezultat i procesit të forumit në Negotinë, u mbajt më 4 korrik, në prani të 62 qytetarëve, autoriteteve lokale, përfaqësuesve nga donatori, qytetarëve dhe mediave.
Lexo ma...
 
Banorët e Negotinës për menaxhimin e mbeturinave në mjediset rurale Shtyp Email
E mërkurë, 07 Nandor 2012 15:02
negotino-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantim i propozim-projekteve në Negotinë Shtyp Email
E hanë, 17 Shtator 2012 15:49
negotino-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Negotinës prezantuan 4 koncepte për projekte Shtyp Email
E premte, 10 Gusht 2012 12:33
negotino_4-golema.jpg
Lexo ma...
 
Identifikohen dhe grupohen problemet në Negotinë Shtyp Email
E martë, 07 Gusht 2012 13:42
negotino_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Menaxhimi i hedhurinave – prioritet për Negotinën Shtyp Email
E premte, 22 Qershor 2012 17:22
negotino_2-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom