Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Dellçevë për projektet e realizuara në vitin 2016 Shtyp Email
E hanë, 03 Tetor 2016 13:45
Delcevo 4-WEBKomuna e Dellçevës e mbajti sesionin vijues të forumit nga forumi buxhetor o 30 shtatorit, në prani të 88 banorëve të komunës. Forumi i prezantoi projektet e realizuara që qytetarët i përcaktuan si prioritete për vitin 2016, si dhe realizimi i përgjithshëm i buxhetit për vitin 2016, sipas programeve buxhetore. 
Lexo ma...
 
Forumi në Dellçevë përcaktoi si prioritete 34 projekte për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 16 Dhetor 2015 13:12
Delcevo 4-WEBSesioni I pestë I forumit të procesit buxhetor në Komunën e Dellçevës u mbajt më 11 dhjetor, në prani të 65 banorëve të komunës. Forumi i përcaktoi si prioritete gjithsej 34 projekte në kuadër të 16 programeve buxhetore për vitin e ardhshëm.
Lexo ma...
 
Forumi në Dellçevë shqyrtoi katër programe Shtyp Email
E hanë, 23 Nandor 2015 12:07
Delcevo 3-WEBSesioni i katërt i forumit të procesit të forumit buxhetor në Dellçevë u mbajt më 17 nëntor, në prani të 71 banorëve të komunës. Forumi i prezantoi dhe diskutoi për shpenzimet për katër propozim-programe buxhetore për vitin 2016 – Ndërtim i sistemeve për ujitje në lagjet Basaricë dhe Prolet; Manifestime kulturore dhe krijimtari; Bashkëpunim tejkufitar dhe Mbrojtje zjarrfikëse.
Lexo ma...
 
Forumi në Dellçevë shqyrtoi katër programe buxhetore Shtyp Email
E enjte, 05 Nandor 2015 11:21
Delcevo 2-WEBSesioni i tretë i forumit në Komunën e Dellçevës u mbajt më 30 tetor, në prani të 75 banorëe të komunës.
Forumi diskutoi për katër programe buxhetore në kuadër të buxhetit komunal për vitin e ardhshëm – Mbështetje të zhvillimit lokal ekonomik, Projekte për efikasitet energjetik, Mirëmbajtje të rrugëve dhe udhëve dhe Ndërtim të rrugëve dhe udhëve. 
Lexo ma...
 
Dellçeva diskutoi për të ardhurat e komunës Shtyp Email
E enjte, 15 Tetor 2015 13:01
Delcevo 3-WEB 2Sesioni i forumit në të cilin u shqyrtuan të ardhurat e planifikuara dhe realizuara të komunës për vitin aktual, si dhe projeksionit të të ardhurave për vitin 2016, u mbaj më 9 tetor, në prani t 86 banorëve të komunës.
Forumi, në sesionin e dytë, diskutoi për atë se sa të ardhura dhe mbi çfarë baze priten në vitin 2016, ndërsa pjesëmarrësit jepnin edhe propozime të veta për rritjen e të ardhurave në arkën e komunës.
Lexo ma...
 
Filloi procesi buxhetor për vitin 2016 në Dellçevë Shtyp Email
E martë, 29 Shtator 2015 12:39
Delcevo 4-WEBSesioni i parë i forumit në Komunën e Dellçevës u mbajt më 25 shtator, në prani të 66 banorëve të komunës, të cilët u njohën me procesin e forumit buxhetor në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”.
Lexo ma...
 
Sesioni vijues në Dellçevë Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 14:07
Delcevo 3-WEBSesioni në të cilin u prezantuan rezultatet nga procesi i forumit projektues në Komunën e Dellçevës u mbajt më 26 nëntor, në prani të 60 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Qytetarët e Dellçevës zgjodhën urën për këmbësorë Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 14:04
delchevo_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Dellçevës diskutuan për 5 propozim-projekte Shtyp Email
E martë, 16 Tetor 2012 16:19
delcevo_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Diskutime për 5 koncept-projekte në Dellçevë Shtyp Email
E hanë, 17 Shtator 2012 15:32
delcevo-golema.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom