Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Желино
Forumi në Zhelinë përcaktoi projekte dhe programin Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2016 13:22

 

Zelino 5 4-WEBSesioni i pestë i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Zhelinë, në të cilin rreth 60 banorë votuan për projekte parësore dhe programin për vitin e ardhshëm, u mbajt më 1 dhjetor në këtë komunë. Forumi votoi për programin parësor buxhetor për vitin 2017 nga gjashtë programet vijuese (6) – Infrastrukturë rrugore, Arsim, kulturë dhe sport, Ndriçim publik, Planifikim urbanistik, Ujësjellës dhe Kanalizim.
Lexo ma...
 
Komuna e Zhelinës e mbajti sesionin e tretë të forumit Shtyp Email
E martë, 15 Nandor 2016 12:27
Zelino 3 5-WEBForumi në Komunën e Zhelinës në kuadër të procesit të forumit buxhetor e mbajti sesionin e tretë të forumit më 9 nëntor, në prani të 80 banorëve të komunës. Pjesëmarrësit në sesionin e forumit diskutuan për atë se si shpenzohen mjetet komunale në kuadër të katër programeve buxhetore – Infrastrukturë rrugore, Arsim, Zhvillim Lokal Ekonomik (ZHLE) dhe Urbanizëm.
Lexo ma...
 
Komuna e Zhelinës diskutoi për të ardhurat komunale Shtyp Email
E enjte, 27 Tetor 2016 12:44
Zelino 2 4-WEBForumi buxhetor në Komunën e Zhelinës e mbajti sesionin e dytë të forumit më 25 tetor, në prani të rreth 70 banorëve të komunës. Forumi i prezantoi të ardhurat e planifikuara dhe realizuara të arkës komunale në përputhje me shtatorin e këtij viti, si dhe projeksion i të ardhurave për vitin e ardhshëm, 2017. 
Lexo ma...
 
Komuna e Zhelinës filloi procesin e Forumit buxhetor Shtyp Email
E premte, 14 Tetor 2016 10:16
Zelino - WEBSesioni i parë i forumit nga Forumi buxhetor në Komunën e Zhelinës u mbajt më 10 tetor, në prani të rreth 80 banorëve të komunës. Forumi e prezantoi procesin e buxhetimit të komunës, ndërsa e formoi edhe strukturën e forumit përmes tetë tavolinave punuese. Këto janë: Veprimtari sociale, Ujësjellës dhe kanalizim, Infrastrukturë rrugore, ZHLE dhe biznese, Bujqësi, Arsim, Sport dhe kulturë dhe Administratë komunale.
Lexo ma...
 
Forumi në Zhelinë e prezantoi projektin Shtyp Email
E premte, 30 Maj 2014 14:26
Zelino VI-WEBSesioni vijues i forumit në Zhelinë, në të cilin prezantohen rezultatet nga procesi i forumit, u mbaj më 27 maj, në prani të 57 banorëve të komunës.
Forumi filloi me shqyrtimin e procesit të forumit sipas fazave të sesioneve, e më pas nga vetëqeverisja lokale u prezantuan rezultatet nga projekti i realizuar: “Ndërtimi i fazës së dytë të SHF “Pashko Vasa” në fshatin Novosellë”. 
Lexo ma...
 
Qytetarët e Zhelinës zgjodhën sendërtim të shkollës në Novosellë Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 14:49
zelino_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Zhelinë aprovoi 7 propozim-projekte Shtyp Email
E martë, 16 Tetor 2012 16:31
zelino_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Zhelinë aprovoi 5 propozim-koncepte Shtyp Email
E hanë, 24 Shtator 2012 16:49
zelino_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Problemet dhe propozim-zgjidhjet të grupuara në 5 nëntema Shtyp Email
E enjte, 09 Gusht 2012 12:36
zelino_7-golema.jpg
Lexo ma...
 
Arsimi - temë e zgjedhur në Zhelinë Shtyp Email
E premte, 29 Qershor 2012 17:22
zelino_3_-_golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom