Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohen rezultatet nga Forumi në Karposh Shtyp Email
E premte, 21 Mars 2014 15:12

 

Karpos 1 - WEBSesioni i fundit nga Forumi në Karposh u mbajt më 10 mars, në prani të rreth 150 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Karposhi votoi për përmirësimin e kushteve në kopshtin për fëmijë “Prolet” Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 14:09
karposh-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Karposh aprovoi 5 propozim-projekte Shtyp Email
E martë, 09 Tetor 2012 11:53
karpos_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Karposhi përcaktoi 7 koncepte për projekte Shtyp Email
E enjte, 09 Gusht 2012 12:25
karpos_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prioritete të grupuara në dy nëntema Shtyp Email
E mërkurë, 04 Korrik 2012 16:07
karpos-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Karposh për objekte efikase energjetike Shtyp Email
E premte, 15 Qershor 2012 16:35
karpos_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom