Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Shtyp Email
E premte, 28 Mars 2014 12:06
Lipkovo VI - WEBKatër projektet e realizuara, të cilat i zgjodhën banorët e Likovës si parësorë në kuadër të procesit të forumit, u prezantuan në sesionin vijues në këtë komunë, që u mbajt më 19 mars, në prani të 50 banorëve. 
Lexo ma...
 
Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 14:35
lipkovo_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 12:53
lipkovo_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Shtyp Email
E enjte, 20 Shtator 2012 14:05
lipkovo-golema.jpg
Lexo ma...
 
Shtyp Email
E mërkurë, 04 Korrik 2012 16:10
lipkovo_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Shtyp Email
E premte, 15 Qershor 2012 16:38
    lipkovo_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom