Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Печати Е-пошта
Петок, 28 Март 2014 12:06
Lipkovo VI - WEBИзведените 4 проекти, што ги избраа жителите на Липково како приоритетни во рамки на форумскиот процес, беа презентирани на последователната сесија во оваа општина, што се одржа на 19 март, во присуство на 50-тина жители.
Повеќе...
 
Печати Е-пошта
Петок, 23 Ноември 2012 14:35
lipkovo_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 12:53
lipkovo_3-golema.jpg
Повеќе...
 
Печати Е-пошта
Четврток, 20 Септември 2012 14:05
lipkovo-golema.jpg
Повеќе...
 
Печати Е-пошта
Среда, 04 Јули 2012 16:10
lipkovo_3-golema.jpg
Повеќе...
 
Печати Е-пошта
Петок, 15 Јуни 2012 16:38
lipkovo_2_-_golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom