Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Росоман
Komuna e Rosomanit e prezantoi buxhetin e realizuar për vitin 2016 Shtyp Email
E premte, 30 Shtator 2016 09:23
Rosoman-WEBRreth 70 banorë të Komunës së Rosomanit morën pjesë në sesionin vijues të forumit nga procesi buxhetor, që u mbajt më 28 shtator në hapësirat e SHF “Pere Toshev”. Forumi i prezantoi rezultatet nga procesi i forumit buxhetor në këtë komunë, në kuadër të të cilit banorët, bashkë me autoritetet komunale, e përpilonin buxhetin për vitin 2016. Gjithashtu, forumi i prezantoi rezultatet nga realizimi i buxhetit për vitin 2016, gjegjësisht projektet që banorët i zgjodhën si parësore gjatë këtij viti. 
Lexo ma...
 
Forumi në Rosoman përcaktoi 24 projekte si prioritete për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 16 Dhetor 2015 13:50
Rosoman 3-WEBSesioni i pestë i forumit në Komunën e Rosomanit u mbajt më 10 dhjetor, në prani të 83 pjesëmarrësve. Forumi, në këtë sesion, votoi për 24 projekte në kuadër të 16 programeve buxhetore për vitin 2016. 
Lexo ma...
 
Komuna e Rosomanit shqyrtoi 14 programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 20 Nandor 2015 12:32
Rosoman-WEBSesioni i katërt i forumit në Komunën e Rosomanit u mbajt më 19 nëntor, në prani të 70 banorëve të komunës.Forumi diskutoi për shpenzimet lidhur me 14 propozim programe buxhetore për vitin 2016
Lexo ma...
 
Komuna e Rosomanit diskutoi për katër programe buxhetore në vitin 2016 Shtyp Email
E enjte, 05 Nandor 2015 11:20
Rosoman 5-WEBForumi në Komunën e Rosomanit, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 4 nëntor, diskutoi për katër programe buxhetore për vitin 2016.
Lexo ma...
 
Forumi në Rosoman për të ardhurat e komunës Shtyp Email
E hanë, 26 Tetor 2015 14:20
Rosoman-WEBSesioni i dytë i forumit të procesit të forumit buxhetor për vitin 2016, në Komunën e Rosomanit, u mbajt më 22 tetor, në prani të 80 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Kavadari për realizimin e buxhetit për vitin 2015 Shtyp Email
E enjte, 15 Tetor 2015 10:58
Kavadarci 1-WEBSesioni i fundit i forumit në Komunën e Kavadarit nga procesi i forumit buxhetor për vitin 2015 u mbajt më 8 tetor, në prani të 73 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Komuna e Rosomanit filloi Forumin buxhetor Shtyp Email
E mërkurë, 07 Tetor 2015 14:36
Rosoman 4-WEBSesioni i parë i forumit nga Forumi buxhetor në Komunën e Rosomanit u mbajt më 6 tetor, në prani të 65 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Програмата ЛЕР – приоритетна за жителите на Кавадарци Shtyp Email
E premte, 26 Dhetor 2014 08:01

Kavadarci V-WEBПеттата форумска сесија во Кавадарци, во рамки на програмата „Форуми во заедницата„ се одржа на 16 декември, во присуство на 55 жители на општината.

Lexo ma...
 
Forumi në Kavadar për programet ZHLE, arsim dhe kulturë Shtyp Email
E mërkurë, 10 Dhetor 2014 14:08
Kavadarci 2-WEBForumi në Komunën e Kavadarit, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 5 dhjetor, shqyrtoi disa programe buxhetore për vitin 2015 – për Zhvillim Lokal Ekonomik, për Arsim dhe Kulturë.
Lexo ma...
 
Forumi në Kavadar shqyrtoi dy programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 16:18
Kavadarci-WEBProgramet buxhetore për Infrastrukturë rrugore dhe për Planifikim urbanistik u shqyrtuan në sesionin e tretë të forumit nga forumi buxhetor në Kavadar, që u mbajt më 1 dhjetor, në prani të 67 banorëve.
Lexo ma...
 
Forumi në Kavadar për të ardhurat në buxhetin komunal Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 15:36
Kavadarci II - WEBTë ardhurat e planifikuara dhe realizuara për sivjet, si dhe projeksioni i të ardhurave për vitin 2015, u prezantuan mes tjerash në sesionin e dytë të forumit në Kavadar, që u mbajt më 19 nëntor, në prani të 79 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Kavadari filloi të zbatojë forum buxhetor Shtyp Email
E enjte, 13 Nandor 2014 14:11
Kavadarci 2 - WEBОпштина Кавадарци, на 12 ноември, ја одржа првата форумска сесија од буџетскиот процес, во чии рамки жителите на општината заеднички ќе го носат буџетот со претставниците на локалната самоуправа.
Форумот, во присуство на 132 учесници, ги информираше граѓаните за процесот на подготовка на општинскиот буџет, буџетскиот календар како и структурата на буџетот за тековната 2014 година.
Lexo ma...
 
Rikonstruksion i tubacionit në Kavadar dhe Rosoman Shtyp Email
E martë, 27 Dhetor 2011 10:50
5_kavadarci_rosoman_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi ndërkomunal në Kavadar dhe Rosoman përpunoi katër propozim-projekte Shtyp Email
E mërkurë, 30 Nandor 2011 13:48
kavadarci-rosoman_4-1.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i tretë nga forumi ndërkomunal në Kavadar-Rosoman Shtyp Email
E hanë, 31 Tetor 2011 15:40
kavadarci_-_rosoman_3.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom