Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Vevçanit vendosën për rikonstruksionin e oborrit shkollor Shtyp Email
E premte, 23 Mars 2012 10:27
5_vevcani_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantimi i tre propozim-projekteve në Vevçan Shtyp Email
E enjte, 22 Dhetor 2011 15:09
4_vevcani_4_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Në sesionin e tretë në Vevçani u propozuan tri koncepte Shtyp Email
E enjte, 24 Nandor 2011 15:29
vevcani_3-1.jpg
Lexo ma...
 
Вевчани дискутираа за 4 групи решенија Shtyp Email
E diel, 20 Nandor 2011 14:00
2_vevcani_-_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Vevçani në sesionin e parë zgjodhi temën: Zhvillim i kulturës dhe turizmit Shtyp Email
E martë, 25 Tetor 2011 17:45
vevcani_i.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom