Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Жителите на Вевчани се решија за реконструкција на училишен двор Печати Е-пошта
Петок, 23 Март 2012 10:27
5_vevcani_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на три предлог-концепти во Вевчани Печати Е-пошта
Четврток, 22 Декември 2011 15:09
4_vevcani_4_-_golema.jpg
Повеќе...
 
На третата сесија во Вевчани предложени три концепти Печати Е-пошта
Четврток, 24 Ноември 2011 15:29
vevcani_3-1.jpg
Повеќе...
 
Вевчани дискутираа за 4 групи решенија Печати Е-пошта
Недела, 20 Ноември 2011 14:00
2_vevcani_-_2_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Вевчани на првата сесија ја избра темата: Развој на културата и на туризмот Печати Е-пошта
Вторник, 25 Октомври 2011 17:45
vevcani_i.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom