Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Врапчиште
Sesioni vijues i forumit në Vrapçisht Shtyp Email
E premte, 07 Tetor 2016 16:00
Vrapchishte 6 - WEBForumi buxhetor në Komunën e Vrapçishtit sesionin e tij vijues të forumit e  mbajti më 7 tetor, në prani të qytetarëve dhe përfaqësuesve të administratës komunale. Forumi i prezantoi rezultatet nga realizimi i projekteve buxhetore për vitin 2016, që qytetarët i përcaktuan si parësore në kuadër të pesë sesioneve të forumit nga procesi i Forumit buxhetor që zbatohet në komunë nga vjeshta e kaluar.
Lexo ma...
 
Forumi në Vrapçisht votoi për 30 projekte Shtyp Email
E mërkurë, 23 Dhetor 2015 10:50
Vrapchishte-WEB 1Sesioni i pestë i forumit nga forumi buxhetor  në komunën e Vrapçishtit u mbajt më 17 Dhjetor, në prani të 70 banorëve të kësaj komune. Pjesëmarrësit në këtë forum votuan për 30 projekte në kuadër të tetë programeve buxhetore.

Forumi e zgjodhi projektin për MIRËMBAJTJE  të rrjetit ekzistues për furnizim me ujë si më parësor, pas çka vijuan projektet Përgatitje e planeve urbanistike për disa fshatra, Shtrimin e pllakave bekaton  në teritorin e komunës së Vrapçishtit, Pastrim i deponive të  paligjshme dhe Mbështetje e punës së kopshtit për fëmijë në këtë komunë.Banorët e komunës së Vrapçishtit e zgjodhën programin buxhetor Infrastrukturë  rrugore si më parësorë për vitin e ardhshëm, pas çka vijoi programi Arsim.
 
Lexo ma...
 
Forumi në Vrapçisht për katër programe buxhetor Shtyp Email
E enjte, 10 Dhetor 2015 10:59
Vrapchishte 3-WEBSesioni i katërt i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Vrapçishtit u mbajt më 3 dhjetor, në prani të 70 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për katër propozim-programe buxhetore – për Planifikim urbanistik, për OJQ, Kulturë dhe Sport, për Zhvillim Lokal Ekonomik (ZHLE) dhe për Furnizim me ujë.
Lexo ma...
 
Forumi në Vrapçisht diskutoi për të ardhurat Shtyp Email
E hanë, 02 Nandor 2015 14:40
Vrapchishte-WEBSesioni i dytë i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Vrapçishtit u mbajt më 29 tetor, në prani të 70 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për të ardhurat e planifikuara dhe realizuara për vitin 2015, ndërsa dha edhe projeksionin e të ardhurave në buxhetin komunal për vitin e ardhshëm.
Lexo ma...
 
Vrapçishti filloi forumi buxhetor për vitin 2016 Shtyp Email
E enjte, 15 Tetor 2015 13:55
Vrapchiste 3-WEBKomuna e Vrapçishtit filloi të realizojë proces të forumit buxhetor me mbajtjen e sesionit të parë të forumit më 8 tetor, në prani të rreth 70 pjesëmarrësve.
Forumi e prezantoi para pjesëmarrësve procesin e planifikimit të buxhetit, ndërsa u prezantua edhe struktura e buxhetit të komunës për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit të mëvetësishëm në Vrapçisht Shtyp Email
E premte, 29 Nandor 2013 12:50

 

vr1 2 - WEBKomuna e Vrapçishtit e mbajti sesionin e dytë të forumit, nga forumi i mëvetësishëm buxhetor, në prani të 40 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Vrapçishti filloi forum të mëvetësishëm buxhetor Shtyp Email
E hanë, 11 Nandor 2013 15:43
Vrapciste - samostoen 3 - WEBForum të mëvetësishëm buxhetor, pa mbështetje financiare të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, filloi të zbatojë Komuna e Vrapçishtit, me mbajtjen e sesionit të parë të forumit më 1 nëntor, në prani të 70 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Vrapçishtit për rikonstruksionin e klasës dhe tualetit në shkollë Shtyp Email
E hanë, 12 Mars 2012 15:15
5_vrapciste_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 4 propozim-projekte në Vrapçisht Shtyp Email
E mërkurë, 25 Janar 2012 09:56
4_vrapciste_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantim i 5 propozim-projekteve në Vrapçisht Shtyp Email
E martë, 13 Dhetor 2011 16:21
3_vrapciste_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Propozohen 10 zgjidhje në temën Infrastrukturë Shtyp Email
E diel, 04 Dhetor 2011 20:40
vrapciste_ii_sesija-golema.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i parë i forumit në Vrapçisht Shtyp Email
E hanë, 31 Tetor 2011 16:31
vrapciste_1.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom