Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna e Demir Kapisë i prezantoi rezultatet nga viti 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 28 Shtator 2016 14:18
DK 6 - WEBSesioni vijues i forumit nga procesi buxhetor në Komunën e Demir Kapisë u mbajt më 27 shtator, në prani të 60 banorëve të komunës, në hapësirat e fondacionit “Cenet”. Forumi i prezantoi rezultatet nga procesi i forumit buxhetor në komunë, në kuadër të të cilave banorët, bashkë me autoritetet komunale, e përgatitnin buxhetin për vitin 2016.
Lexo ma...
 
Forumi në Demir Kapi përcaktoi si prioritete 24 projekte Shtyp Email
E hanë, 21 Dhetor 2015 12:20
DK 2-WEBForumi në Komunën e Demir Kapisë votoi për 24 projekte në kuadër të gjashtë programeve buxhetore për vitin 2016, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 17 dhjetor, në prani të 80 pjesëmarrësve. Pjesëmarrësit në forum e votuan projektin Ndërtim të sheshit në Demir Kapi, asfaltim të krahut të rrugës “Marshal Tito” dhe zgjidhje të problemit me grumbullimin e ujërave atmosferike në këtë rrugë si më parësor për realizim vitin e ardhshëm.
Lexo ma...
 
Demir Kapia për shpenzimet për pesë programe buxhetore Shtyp Email
E hanë, 16 Nandor 2015 13:44
DK 16-WEBRreth 80 banorë të Komunës së Demir Kapisë ishin të pranishëm në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 10 nëntor.
Lexo ma...
 
Forumi në Demir Kapi diskutoi për tre programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 30 Tetor 2015 13:52
DK 3-WEBSesioni i tretë i forumit në Komunën e Demir Kapisë u mbajt më 28 tetor, në prani të 75 banorëve të kësaj komune.
Pjesëmarrësit e forumit jepnin propozim projektet e veta në tre programe buxhetore: Rrugë dhe udhë lokale, Pastërti publike, ndërtim dhe mirëmbajtje të sipërfaqeve publike, si dhe në Ndërtim, rikonstruksion, zëvendësim i mirëmbajtje të ndriçimit publik. 
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Demir Kapi Shtyp Email
E premte, 16 Tetor 2015 14:22
DK 11-WEBTë ardhurat e planifikuara dhe realizuara në buxhetin komunal për vitin 2015 në Komunën e Demir Kapisë ishte një nga temat për diskutim në sesionin e dytë të forumit të procesit të forumit buxhetor, që u mbajt më 13 tetor, në prani të 73 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi i parë buxhetor në Demir Kapi Shtyp Email
E enjte, 08 Tetor 2015 20:35
DK 2-WEBKomuna e Demir Kapisë, më 6 tetor, për herë të parë filloi të realizojë proces të forumit buxhetor me mbajtjen e sesionit të parë të forumit në të cilin ishin të pranishëm rreth 90 banorë të komunës.
Forumi, në prani të përfaqësuesve të vetëqeverisjes lokale, të organizatave civile, sektorit joqeveritar dhe afarist, punëtorë arsimorë, përfaqësuesve të bujqve dhe pensionistëve, përfaqësuesve të bashkësive të ndryshme etnike dhe qytetarë nga grupet tjera qëllimore, i prezantoi prioritetet strategjike të komunës për vitin 2016, si dhe strukturën e buxhetit komunal.
Pjesëmarrësit në forum patën rastin t’i theksojnë propozimet, iniciativat , nevojat dhe kërkesat e tyre me qëllim të përpilimit të suksesshëm të buxhetit.
Lexo ma...
 
Demir Kapija për asfaltimin e rrugës dhe rregullimin e sheshit Shtyp Email
E hanë, 26 Dhetor 2011 10:16
5_demir_kapija_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen pesë propozim-projekte në sesionin e katërt në Demir Kapi Shtyp Email
E mërkurë, 30 Nandor 2011 12:16
demir_kapija_3-1.jpg
Lexo ma...
 
Demir Kapia në sesionin e tretë zgjodhi pesë koncepte Shtyp Email
E mërkurë, 30 Nandor 2011 12:06
demir_kapija_4-1.jpg
Lexo ma...
 
Demir Kapia do të përzgjedh nga shtatë zgjidhjet për problemet infrastrukturore Shtyp Email
E enjte, 06 Tetor 2011 16:38
demir_kapija_2_sesija.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i parë i forumit në Demir Kapi Shtyp Email
E martë, 20 Shtator 2011 14:49
dk_i_sesija-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom