Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Hapet Qendra multimediatike në Kratovë Shtyp Email
E premte, 15 Mars 2013 11:24
Kratovo 2-malaQendra multimediatike, projekt në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, u hap më 13 mars të këtij viti, në prani të ministres së Kulturës, Elizabeta Kançeska-Mileska, kryetarit të Komunës së Kratovës, Mite Andonovski, përfaqësuesve të Njësisë për koordinim të forumeve, të medieve dhe qytetarëve të komunës.
Lexo ma...
 
Qendra multimediatike – projekt që e zgjodhën banorët e Kratovës Shtyp Email
E mërkurë, 28 Dhetor 2011 16:04
5_kratovo_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Tri propozim-projekte të përpunuara në sesionin e katërt në Kratovë Shtyp Email
E premte, 25 Nandor 2011 17:20
kratovo_4-1.jpg
Lexo ma...
 
Përcaktohen dhe analizohen problemet në Kratovë Shtyp Email
E diel, 25 Shtator 2011 14:00
kratovo_-_golema-1.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i parë i forumit në Kratovë Shtyp Email
E martë, 20 Shtator 2011 14:53
kratovo_golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom