Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Отворен Мултимедијалниот центар во Кратово Печати Е-пошта
Петок, 15 Март 2013 11:24
Kratovo 2-malaМултимедијалниот центар, проект во рамки на програмата „Форуми во заедницата“, се отвори на 13 март годинава во присуство на министерката за култура Елизабета Канческа-Милеска, градоначалникот на Кратово Мите Андоновски, претставници на Единицата за координација на форумите, на медиумите и граѓани на општината.
Повеќе...
 
Мултимедијален центар – проект што го избраа Кратовчани Печати Е-пошта
Среда, 28 Декември 2011 16:04
5_kratovo_2_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Три разработени предлог-проекти на четвртата сесија во Кратово Печати Е-пошта
Петок, 25 Ноември 2011 17:20
kratovo_4-1.jpg
Повеќе...
 
Дефинирани и анализирани проблемите во Кратово Печати Е-пошта
Недела, 25 Септември 2011 14:00
kratovo_-_golema-1.jpg
Повеќе...
 
Прва форумска сесија во Кратово Печати Е-пошта
Вторник, 20 Септември 2011 14:53
kratovo_golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom