Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Форумот во Маврово Ростуша гласаше за програми и проекти Shtyp Email
E premte, 05 Dhetor 2014 14:11
MR 3-WEBПриоритетни буџетски програми и проекти за 2015 година гласаше форумот во Маврово Ростуша на петтата форумска сесија што се одржа на 4 декември, во присуство на 56 жители на оваа општина.
Lexo ma...
 
Маврово Ростуша дискутираше за 7 буџетски програми Shtyp Email
E shtunë, 29 Nandor 2014 13:56
MR 1-WEBБуџетскиот форум во Маврово Ростуша ја одржа четвртата форумска сесија на 27 ноември, во присуство на 52 жители на општината.
Lexo ma...
 
Forumi i Mavrovës Rostushës shqyrtoi 7 programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 25 Nandor 2014 14:42
MR - III-WEBShpenzime për 7 programe buxhetore diskutoi forumi në Mavrovë-Rostushë, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 20 nëntor, në prani të 80 banorëve të komunës.
Forumi, që këtë herë u mbajt në vendbanimin Skudrinjë, i shqyrtoi projektet e propozuara nga komuna në 7 programe buxhetore, si dhe propozimet që i dorëzonin pjesëmarrësit në secilin program ndaras.
Lexo ma...
 
Forumi në Mavrovë Rostushë për të ardhurat e buxhetit Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 11:55
kb 8-WEBSesioni i dytë i forumit në Mavrovë Rostushë u mbajt më 13 nëntor, në vendbanimin Zhirovnicë, në prani të rreth 70 banorëve të komunës. 
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Mavrovë Rostushë Shtyp Email
E martë, 11 Nandor 2014 10:36
MR 4-WEBSesioni i parë, në kuadër të procesit të forumit buxhetor në Komunën e Mavrovës-Rostushës, u mbajt më 6 nëntor, në prani të 100 banorëve të thuajse të gjitha vendbanimeve në këtë komunë.
Lexo ma...
 
Sesioni i radhës në Mavrovë-Rostushë Shtyp Email
E premte, 25 Tetor 2013 13:18
Sesioni i fundit , i radhës, nga procesi i forumit në Mavrovë-Rostushë, u mbajt më 17 tetor, në fshatin Rostushë, në prani të 32 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Mavrovës dhe Rostushës votuan tri projekte Shtyp Email
E mërkurë, 28 Dhetor 2011 16:06
5_mavrovo_rostusa_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 4 propozim-projekte në Mavrovë-Rostushë Shtyp Email
E diel, 04 Dhetor 2011 12:51
mavrovo_rostushe_iv_sesija.jpg
Lexo ma...
 
Shtatë koncepte infrastrukturore për zgjidhjen e problemeve në Mavrovë-Rostushë Shtyp Email
E premte, 28 Tetor 2011 17:48
mavrovo-rostuse_3.jpg
Lexo ma...
 
Të identifikuara problemet në temën – Infrastruktura lokale Shtyp Email
E martë, 04 Tetor 2011 18:21
mavrovo-rostuse_vtora_sesija.jpg
Lexo ma...
 
Forumi i parë në Mavrovë-Rostushë Shtyp Email
E martë, 20 Shtator 2011 15:11
mavrovo_rostuse_i_sesija-golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom