Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Форумот во Маврово Ростуша гласаше за програми и проекти Печати Е-пошта
Петок, 05 Декември 2014 14:11
MR 3-WEBПриоритетни буџетски програми и проекти за 2015 година гласаше форумот во Маврово Ростуша на петтата форумска сесија што се одржа на 4 декември, во присуство на 56 жители на оваа општина.
Повеќе...
 
Маврово Ростуша дискутираше за 7 буџетски програми Печати Е-пошта
Сабота, 29 Ноември 2014 13:56
MR 1-WEBБуџетскиот форум во Маврово Ростуша ја одржа четвртата форумска сесија на 27 ноември, во присуство на 52 жители на општината.
Повеќе...
 
Форумот во Маврово Ростуша разгледуваше 7 буџетски програми Печати Е-пошта
Вторник, 25 Ноември 2014 14:42
MR - III-WEBРасходи за 7 буџетски програми дискутираше форумот во Маврово Ростуша, на третата форумска сесија што се одржа на 20 ноември, во присуство на 80-тина жители на општината.
Форумот, што овојпат се одржа во населеното место Скудриње, ги разгледуваше проектите предложени од општината во 7 буџетски програми, како и предлозите што ги доставуваа учесниците во секоја програма одделно.
Повеќе...
 
Форумот во Маврово Ростуша за приходите на буџетот Печати Е-пошта
Петок, 21 Ноември 2014 11:55
kb 8-WEBВтората форумска сесија во Маврово Ростуша се одржа на 13 ноември, во населеното место Жировница, во присуство на околу 70 жители на општината.
Повеќе...
 
Буџетски форум во Маврово Ростуша Печати Е-пошта
Вторник, 11 Ноември 2014 10:36
MR 4-WEBПрвата сесија, во рамки на буџетскиот форумски процес во општина Маврово-Ростуша, се одржа на 6 ноември, во присуство на 100-тина жители на речиси сите населени места во оваа општина.
Повеќе...
 
Последователна сесија во Маврово-Ростуша Печати Е-пошта
Петок, 25 Октомври 2013 13:18
Последната, последователна сесија од форумскиот процес во Марвово-Ростуша, се одржа на 17 октомври, во село Ростуше, во присуство на 32 жители на општината.
Повеќе...
 
Жителите на Маврово Ростуша изгласаа три проекти Печати Е-пошта
Среда, 28 Декември 2011 16:06
5_mavrovo_rostusa_1_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Презентирани предлог-проекти во Маврово-Ростуше Печати Е-пошта
Недела, 04 Декември 2011 12:51
mavrovo_rostushe_iv_sesija.jpg
Повеќе...
 
Седум инфраструктурни концепти за решавање на проблемите во Маврово-Ростуше Печати Е-пошта
Петок, 28 Октомври 2011 17:48
mavrovo-rostuse_3.jpg
Повеќе...
 
Идентификувани проблемите на тема - Локална инфраструктура Печати Е-пошта
Вторник, 04 Октомври 2011 18:21
mavrovo-rostuse_vtora_sesija.jpg
Повеќе...
 
Прв форум во Маврово-Ростуше Печати Е-пошта
Вторник, 20 Септември 2011 15:11
mavrovo_rostuse_i_sesija-golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom