Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Bosillovës për ndërtimin e objektit në Shtukë Shtyp Email
E premte, 02 Mars 2012 15:15
5_bosilovo_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Bosillovës prezantuan 5 projekte Shtyp Email
E hanë, 19 Dhetor 2011 13:51
3_bosilovo_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Në Bosillovë u detektuan problemet Shtyp Email
E shtunë, 05 Nandor 2011 12:04
2_bosilovo_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi i parë në Bosillovë Shtyp Email
E hanë, 10 Tetor 2011 02:00
1_bosilovo_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom