Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Градско
Komuna e Gradskos mbajti sesionin e gjashtë të forumit Shtyp Email
E hanë, 27 Mars 2017 13:18

 

Gradsko 6 2 WEBSesioni i radhës i forumit në Komunën e Gradskos u mbajt më 17 shkurt, në prani të rreth 40 banorëve të komunës.

Lexo ma...
 
Forumi në Gradsko votoi për buxhetin për vitin 2017 Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2016 11:27
Gradsko 5 4-WEBSesioni i pestë i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Gradsko, në të cilin rreth 40 banorë votuan për projekte parësore dhe programin për vitin e ardhshëm, u mbajt më 2 dhjetor në këtë komunë. Forumi votoi për nëntë (9) programe buxhetore (Ndërtim dhe mirëmbajtje të rrugëve dhe udhëve lokale, Përpunim i planeve urbanistike, Rregullim i truallit ndërtimor, Zhvillim lokal ekonomik, Mbrojtje të mjedisit jetësor dhe efikasitet energjetik, Mirëmbajtje të ndriçimit rrugor, Kulturë, Sport dhe Rekreacion dhe Mbrojtje sociale).
Lexo ma...
 
Komuna e Gradskos e mbajti sesionin e katërt të forumit Shtyp Email
E martë, 15 Nandor 2016 12:30
Gradsko 4 3-WEBGjithsej pesë programe buxhetore u shqyrtuan në sesionin e katërt të forumit në Komunën Gradsko, që u mbajt më 11 nëntor. Forumi diskutoi për shpenzimet nga propozim-programet buxhetore – për Zhvillim lokal ekonomik (ZHLE), për Mbrojtje të mjedisit jetësor dhe Efikasitetit energjetik, për Kulturë, për Sport dhe rekreacion dhe për Mbrojtje sociale për vitin e ardhshëm, 2017.
Lexo ma...
 
Forumi në Gradsko diskutoi për tre programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 01 Nandor 2016 12:26
Gradsko 3 2 - WEBKomuna e Gradskos e mbajti sesionin e tretë të forumit më 31 tetor, në prani të 52 banorëve të komunës. Pjesëmarrësit në forum, në sesionin, diskutuan për tre programe buxhetore për vitin e radhës 2017 – Propozim-programin për ndërtim, rikonstruksion, mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve komunale, Propozim-programin për përpilim të planeve urbanistike dhe Propozim-programin për rregullimin e truallit ndërtimor.
Lexo ma...
 
Gradsko diskutoi për të ardhurat e komunës Shtyp Email
E mërkurë, 19 Tetor 2016 08:45
Gradsko 4-WEBKomuna e Gradskos e mbajti sesionin e dytë të forumit më 14 tetor nga procesi i Forumit buxhetor, në prani të 50 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për të ardhurat në kuadër të buxhetit komunal për sivjet dhe projektimit të të ardhurave për vitin e ardhshëm 2017.
Lexo ma...
 
Gradsko për herë të parë filloi të zbatojë forum buxhetor Shtyp Email
E hanë, 03 Tetor 2016 14:05
Gradsko-WEBKomuna e Gradskos e mbajti sesionin e parë të forumit më 30 shtator, në prani të 52 banorëve të komunës, në hapësirat e bodrumit të verës “Stobi”. Forumi buxhetor, i cili për herë të parë mbahet në këtë komunë në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, e prezantoi strukturën e buxhetit për vitin 2017, si dhe prioritetet e ardhshme të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Gradskos votuan për ndërtimin e rrugës Shtyp Email
E enjte, 01 Mars 2012 15:25
5_gradsko_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantim i 5 propozim projekteve në Gradsko Shtyp Email
E martë, 31 Janar 2012 13:33
4_gradsko_2_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Shtatë koncepte për projekte në Gradsko Shtyp Email
E martë, 13 Dhetor 2011 11:09
3_gradsko_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Në Gradsko katër grupe punuese do të punojnë në temën “Zhvillim urban” Shtyp Email
E hanë, 28 Nandor 2011 16:30
gradsko_2-1.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i parë i forumit në komunën Gradsko Shtyp Email
E hanë, 31 Tetor 2011 16:09
gradsko_1-1.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom