Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna Çeshinovë-Obleshevë zgjodhi blerjen e automjetit për grumbullimin e bërllokut Shtyp Email
E enjte, 01 Mars 2012 10:54
5_chesinovo_obleshevo_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Çeshinovë-Obleshevë mbështeti propozim-projektet Shtyp Email
E premte, 27 Janar 2012 16:45
4_cesinovo_oblesevo_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen katër koncept-projekte në Çeshinovë-Obleshevë Shtyp Email
E hanë, 16 Janar 2012 12:05
3_ceshinovo_obleshevo_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Çeshinovë-Obleshevë propozoi zgjidhje për pastrimin publik Shtyp Email
E mërkurë, 30 Nandor 2011 11:50
ceshinovo-obleshevo_2-1.jpg
Lexo ma...
 
Çeshinova – Oblesheva në sesionin e parë zgjodhi temën: Pastërtia publike Shtyp Email
E martë, 08 Nandor 2011 17:53
ceshinovo-obleshevo_1.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom