Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Чешиново-Облешево избра набавка на возило за собирање смет Печати Е-пошта
Четврток, 01 Март 2012 10:54
5_chesinovo_obleshevo_1_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Чешиново-Облешево ги поддржа предлог-проектите Печати Е-пошта
Петок, 27 Јануари 2012 16:45
4_cesinovo_oblesevo_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Презентирани четири концепт-проекти во Чешиново-Облешево Печати Е-пошта
Понеделник, 16 Јануари 2012 12:05
3_ceshinovo_obleshevo_1_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Чешиново-Облешево предложи решенија за јавната чистота Печати Е-пошта
Среда, 30 Ноември 2011 11:50
ceshinovo-obleshevo_2-1.jpg
Повеќе...
 
Чешиново-Облешево на првата сесија ја избраа темата: Јавна чистота Печати Е-пошта
Вторник, 08 Ноември 2011 17:53
ceshinovo-obleshevo_1.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom