Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Kriva Pallankë për realizimin e buxhetit për vitin 2015 Shtyp Email
E hanë, 26 Tetor 2015 14:59
KP-WEBSesioni i radhës nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Kriva Pallankës u mbajt më 20 tetor, në prani të 70 banorëve të komunës. 
Lexo ma...
 
Forumi në Kriva Pallankë i përcaktoi projektet dhe programet parësore Shtyp Email
E premte, 12 Dhetor 2014 14:52
KP 5-WEBSesioni i pestë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Kriva Pallankës u mbajt më 11 dhjetor, në prani të 75 banorëve të kësaj komune.
Në sesionin e forumit qytetarët vendosnin për prioritetet e programeve dhe projekteve të parapërzgjedhura nga buxheti komunal për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Kriva Pallanka diskutoi për tre programe buxhetore Shtyp Email
E mërkurë, 10 Dhetor 2014 14:41
Kriva Palanka 6-WEBSesioni i katërt i forumit në Komunën e Kriva Pallankës u mbajt më 2 dhjetor, në prani të 71 banorëve të komunës.
Forumi diskutoi për shpenzimet buxhetore nga tre programet buxhetore – Programi për planifikim urbanistik, për Mbrojtje sociale dhe për Zhvillim lokal ekonomik.
Lexo ma...
 
Forumi në Kriva Pallankë diskutoi për tre programe Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 14:01
Kriva Palanka 2-WEBForumi buxhetor në Kriva Pallankë, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 25 nëntor, diskutoi për tre programe buxhetore në kuadër të buxhetit komunal. 
Lexo ma...
 
Banorët e Kriva Pallankës për të ardhurat e buxhetit Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 15:47
Kriva Palanka II - WEBSesioni i dytë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Kriva Pallankës u mbajt më 19 nëntor, në prani të 91 banorëve të komunës. Forumi u mundësoi qytetarëve që të njoftohen me të ardhurat e planifikuara dhe realizuara të Komunës së Kriva Pallankës për vitin 2014, si dhe për të ardhurat e planifikuara për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Kriva Pallanka realizon forum buxhetor për vitin 2014/2015 Shtyp Email
E mërkurë, 12 Nandor 2014 13:23
Kriva Palanka -WEBSesioni i parë i forumit, me të cilin filloi realizimi i forumit buxhetor në Kriva Pallankë, u mbajt më 11 nëntor në prani të 117 banorëve të komunës.
Procesin e forumit e përshëndeti kryetari i Komunës së Kriva Pallankës, Arsenço Aleksovski, i cili u shprehu falënderim qytetarëve për pjesëmarrjen masive në forumin, si dhe për mbështetjen nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) në realizimin e procesit.
Lexo ma...
 
Rikonstruksioni i rrugës – projekt i zgjedhur në Kriva Pallankë Shtyp Email
E premte, 23 Dhetor 2011 10:09
5_kriva_palanka_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Kriva Pallanka në sesionin e katërt aprovoi pesë propozim-projekte Shtyp Email
E premte, 25 Nandor 2011 13:39
kriva_palanka_4-1.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen pesë koncepte në sesionin e tretë në Kriva Pallankë Shtyp Email
E premte, 18 Nandor 2011 12:48
kriva_palanka_3.jpg
Lexo ma...
 
Rregullimi i zonës qendrore të qytetit si prioritet për banorët e Kriva Pallankës Shtyp Email
E premte, 28 Tetor 2011 17:22
kriva_palanka_2.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom