Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Форумот во Крива Паланка за реализација на буџетот 2015 Печати Е-пошта
Понеделник, 26 Октомври 2015 14:59
KP-WEBПоследователната сесија од буџетскиот форумски процес во општина Крива Паланка се одржа на 20 октомври, во присуство на 70 жители на општината.
Повеќе...
 
Форумот во Крива Паланка ги приоретизираше проектите и програмите Печати Е-пошта
Петок, 12 Декември 2014 14:52
KP 5-WEBПеттата форумска сесија од буџетскиот форум во општина Крива Паланка се одржа на 11 декември, во присуство на 75 жители на оваа општина.
На форумската сесија граѓаните одлучуваа за приоритетите на претселектираните програми и проекти од  општинскиот буџет за 2015 година.
Повеќе...
 
Крива Паланка дискутираше за три буџетски програми Печати Е-пошта
Среда, 10 Декември 2014 14:41
Kriva Palanka 6-WEBЧетвртата форумска сесија во општина Крива Паланка се одржа на 2 декември, во присуство на 71 жител на општината.
Форумот дискутираше за буџетските расходи од три буџетски програми – Програма за Урбанистичко планирање, за Социјална заштита и за Локален економски развој.
Повеќе...
 
Форумот во Крива Паланка дискутираше за три програми Печати Е-пошта
Вторник, 09 Декември 2014 14:01
Kriva Palanka 2-WEBБуџетскиот форум во Крива Паланка, на третата форумска сесија што се одржа на 25 ноември, дискутираше за три буџетски програми во рамки на општинскиот буџет.
Повеќе...
 
Жителите на Крива Паланка за приходите на буџетот Печати Е-пошта
Петок, 21 Ноември 2014 15:47
Kriva Palanka II - WEBВтората форумска сесија од буџетскиот форум во општина Крива Паланка се одржа на 19 ноември, во присуство на 91 жител на општината. Форумот им овозможи на граѓаните да се запознаат со планираните и реализирани приходи  на општина Крива Паланка за 2014 година, како и за планираните приходи за 2015 година.
Повеќе...
 
Крива Паланка спроведува буџетски форум за 2014/2015 година Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2014 13:23
Kriva Palanka -WEBПрвата форумска сесија, со која започна спроведувањето на буџетскиот форум во Крива Паланка, се одржа на 11 ноември во присуство на 117 жители на општината.
Форумскиот процес го поздрави градоначалникот на општина Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, кој изрази благодарност до граѓаните за масовното учество на форумот, како и за поддршката од страна на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC) на спроведувањето на процесот.
Повеќе...
 
Реконструкција на улица – избран проект во Крива Паланка Печати Е-пошта
Петок, 23 Декември 2011 10:09
5_kriva_palanka_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Крива Паланка на четвртата сесија ги одобри петте предлог-проекти Печати Е-пошта
Петок, 25 Ноември 2011 13:39
kriva_palanka_4-1.jpg
Повеќе...
 
Презентирани пет концепти на третата сесија во Крива Паланка Печати Е-пошта
Петок, 18 Ноември 2011 12:48
kriva_palanka_3.jpg
Повеќе...
 
Уредување на централното градско подрачје е приоритет за жителите на Крива Паланка Печати Е-пошта
Петок, 28 Октомври 2011 17:22
kriva_palanka_2.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom