Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Аудиовидео материјали
1 Прилози од ТВ Орбис 1997
2 Прилози од ТВ Вис, Струмица - 2008/2010 3374
3 Македонско радио - 24.11.2008 1835
4 Скајнет - „До пладне“ - 08.06.2009 3266
5 Утринска програма „Вретено“ - 13.10.2009 3466
6 ТВ Сител - Утринска програма „Журнал“ - 04.06.2008 3496
 

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom