Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Печатени
1 Дневник - 15.02.2011 - Со органска храна ќе ја лекуваат зависноста 2136
2 Дневник - 14.12.2010 - Радовиш доби специјално возило 2225
3 Дневник - 03.12.2010 - Ресен ја намали жедта 2133
4 Дневник - 02.11.2010 - Ново Село доби филтер-станица 2183
5 Утрински весник - 01.11.2010 - Кочани доби реновирана сала 963
6 Утрински весник - 01.11.2010 - Кочани доби реновирана сала 2286
7 МИА - 01.11.2010 - Предадена во употреба реновираната спортска сала во Кочани 1080
8 Дневник - 29.10.2010 - Се враќа сјајот на Тумбе-кафе 2189
9 Дневник - 13.10.2010 - Заменети прозорците на три училишта во општина Аеродром 2264
10 Вечер - 13.10.2010 - Добија нови прозорци 2212
11 Дневник - 07.10.2010 - Се гради ново шеталиште крај Вардар во Гостивар 2225
12 Дневник - 20.09.2010 - Центар за жртви на семејно насилство 2245
13 Дневник - 31.08.2010 - Ќе се подновува спортската сала во Кочани 1974
14 МИА - 24.08.2010 - Општините Могила и Новаци со заедничко комунално претпријатие 1047
15 Утрински весник - 26.08.2010 - Две битолски општини со комунално претпријатие 2089
16 Дневник - 24.08.2010 - Берово го прослави ослободувањето 2033
17 Малеш.мк - 23.08.2010 - Отворање на улицата Маршал Тито - Берово 902
18 Малеш.мк - 23.08.2010 - Отворање на улицата Маршал Тито - Берово 1092
19 Вест - 19.08.2010 - Нови прозорци за три училишта во Аеродром 2056
20 Утрински весник - 19.08.2010 - Нови прозорци за три училишта во Аеродром 2184
21 Вечер - 19.08.2010 - Нови прозорци и врати во три училишта и градинка 1982
22 Дневник - 05.08.2010 - Дебар гради модерен булевар 1967
23 Дневник - 09.07.2010 - Ќе се чистат буништата во Долнени 2053
24 Дневник - 20.07.2010 - Струмица ќе гради aмфитеатар 2090
25 Дневник – 04.05.2010 – Берово ја обновува “Маршал Тито“ 2230
26 Дневник – 20.04.2010 – Ново Село гради филтер-станица 2054
27 Дневник – 15.04.2010 – Нови прозорци за три училишта 1966
28 Време – 14.04.2010 - Нови прозорци во три училишта 1989
29 Нова Македонија – 13.04.2010 - Сто илјади евра за нови прозорци за три училишта во Аеродром 2048
30 Дневник – 09.04.2010 – Берово ја менува калдрмата на Маршал Тито 1994
31 Факти – 29.03.2010 – Седма сесија Боговиње 2056
32 Факти - 26.03.2010 – Седма сесија Гостивар 1987
33 Дневник 15.03.2010 – Канали ќе се градат во Ново Село 1992
34 Дневник, 08.03.2010 – Ќе се гради филтер-станица во Ново Село 2106
35 Вечер, 19.02.2010 – Одржана петтата форумска сесија 2182
36 Време, 24.02.2010 – “Граѓаните со проекти за училиштата“ 2170
37 Утрински весник, 01.02.2010 – “Струмица ќе добие отворена летна сцена“ 2252
38 Дневник, 03.11.2009 – “Струмица отвора центар за ресоцијализација“ 2148
39 Дневник, 20.11.2009 – “Дебар доби шест милиони денари од Швајцарија“ 2208
40 Дневник, 01.02.2010 – “Во Струмица почнува лекување на зависниците од алкохол“ 2175
41 Дневник, 15.02.2010 – “И црквата во борба против дрогата“ 2159
 

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom