Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Огласи Архива
# Наслов на артиклот Датум
1 Оглас за пријавување на општините за спроведување на БУЏЕТСКИ ФОРУМ во текот на 2016 година Четврток, 04 Февруари 2016
2 Повик за учесници на обука: Ефективно презентирање на општинските буџети пред граѓаните - продолжен рок до 29 мај Вторник, 19 Мај 2015
3 Оглас за пријавување на општините за спроведување на Буџетски форум во текот на 2015 година Четврток, 07 Мај 2015
4 Повик за пријавување на канидати за стекнување на сертификат за модератор за спроведување Форуми во заедницата Понеделник, 04 Мај 2015
5 Барање понуди - Повторна објава за спроведување обука за ефективно презентирање на општинските буџети пред граѓаните , програма “Форуми во заедницата” Среда, 15 Април 2015
6 Барање понуди за ангажирање на двајца консултанти за подготовка и спроведување на процесот на сертификација на модератори Среда, 08 Април 2015
7 Барање понуди за спроведување обука за ефективно презентирање на општинските буџети пред граѓаните , програма “Форуми во заедницата” - Рокот за понуди е продолжен до 25 март 2015 Петок, 13 Март 2015
8 Оглас за пријавување на општините за спроведување на БУЏЕТСКИ ФОРУМ во текот на 2014 година Петок, 12 Септември 2014
9 Оглас за ангажирање на координатор/-ка на програмата Понеделник, 16 Јуни 2014
10 Оглас за општините за спроведување на проектен форум во текот на 2013 и 2014 година Четврток, 13 Септември 2012
11 Оглас за општините за спроведување на меѓуопштински форум во текот на 2013 и 2014 година Четврток, 13 Септември 2012
12 Оглас за ко-модератор Четврток, 12 Април 2012
13 Оглас за општините за спроведување меѓуопштински форум во текот на 2012 и 2013 година Четврток, 08 Март 2012
14 Оглас за општините за спроведување на ПРОЕКТЕН ФОРУМ во текот на 2011 и 2012 година Четврток, 24 Март 2011
15 Оглас за општините за спроведување на МЕЃУОПШТИНСКИ ФОРУМ во текот на 2011 и 2012 година Четврток, 24 Март 2011
16 Оглас за општините за спроведување на БУЏЕТСКИ ФОРУМ во текот на 2011 и 2012 година Четврток, 24 Март 2011
17 Open call for LOGISTICS ASSISTANT Петок, 18 Септември 2009
18 ОГЛАС за избор на комодератор Петок, 28 Август 2009
19 ОГЛАС за избор на комодератор Сабота, 04 Јули 2009
20 ОГЛАС за општините за спроведување на БУЏЕТСКИ ФОРУМ во текот на 2009 и 2010 година Среда, 27 Мај 2009
21 ОГЛАС за општините за спроведување на МЕЃУОПШТИНСКИ ФОРУМ во текот на 2009 и 2010 година Среда, 27 Мај 2009
22 ОГЛАС за општините за спроведување на ФОРУМ ВО ЗАЕДНИЦАТА во текот на 2009 и 2010 година Среда, 27 Мај 2009
23 ОГЛАС за ангажирање на координатор/-ка на програмата Петок, 20 Март 2009
24 Оглас за избор на КОМОДЕРАТОР Среда, 15 Октомври 2008
25 Оглас за општините за учество во програмата во текот на 2008 и 2009 година Петок, 13 Јуни 2008
26 Оглас за имплементирачки организации за спроведување на програмата во избраните општини во текот на 2008 и 2009 година. Петок, 30 Мај 2008
27 Announcement Local Intern Понеделник, 14 Април 2008
28 ОГЛАС за спроведување истражување за оценка на форумските интервенции Петок, 08 Февруари 2008
29 Оглас за единиците на локална самоуправа Петок, 25 Јануари 2008
30 Shpallje Петок, 25 Јануари 2008
31 Shpallje për organizata implementuese Петок, 25 Јануари 2008
32 Истражување за оценка на форумските интервенции Четврток, 24 Јануари 2008
33 Оглас за имплементирачки организации Вторник, 04 Декември 2007
 

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom