Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Studeniçanit diskutuan për shpenzimet për vitin 2017 Shtyp Email
E shtunë, 19 Nandor 2016 11:10
Studenichani 4 3-WEBKomuna e Studeniçanit e mbajti sesionin e katërt të forumit në kuadër të procesit të forumit buxhetor më 15 nëntor, në prani të 55 banorëve. Forumi. Në këtë sesionin diskutoi për shpenzimet, gjegjësisht mjetet komunale për dy programe buxhetore – Ndërtim të sistemeve për derdhje dhe pastrim të ujërave të pista dhe Planifikim urbanistik.
Pjesëmarrësit në këtë forum jepnin edhe propozimet dhe idetë e tyre se si të shpenzohen mjetet komunale në kuadër të këtyre programeve buxhetore. 
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom