Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna e Studeniçanit i përcaktoi prioritetet për buxhetin për vitin 2017 Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2016 13:27
Studenichani 5 1-WEBForumi në Komunën e Studeniçanit, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 29 nëntor, i përcaktoi projektet parësore dhe programet buxhetore për vitin e ardhshëm. Rreth 60 pjesëmarrës përcaktuan si prioritete katër (4) programe buxhetore – Ndërtim dhe riparim i rrugëve lokale, Kanalizim dhe pastrim i ujërave të zeza, Planifikim urbanistik dhe Mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve lokale.
Banorët e Studeniçanit e zgjodhën programin ndërtim dhe riparim të rrugëve lokale si më të rëndësishëm për vitin e ardhshëm. Forumi votoi edhe për 21 projekte që do të përfshihen në buxhetin komunal për realizim në vitin 2017, në mesin e të cilave janë Ndërtimi i rrugës numër 1 në Studeniçan, Ndërtim të rrugës numër 6 në fshatin Batincë dhe Dokumentacion projektues për ndërtimin e urës në fshatin Batincë. Implementimin e projekteve do ta ndjekë grupi punues i formuar nga forumi.
.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom