Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Studeniçan diskutoi për dy programeve buxhetore Shtyp Email
E mërkurë, 02 Nandor 2016 14:27
Studenichani 3 7-WEBKomuna e Studeniçanit më 1 nëntor e mbajti sesionin e tretë të forumit në prani të rreth 50 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për shpenzimet në buxhetin komunal për vitin 2017, gjegjësisht se si do të shpenzohen mjetet nga buxheti. U prezantuan dy programe buxhetore për vitin e ardhshëm – Ndërtim dhe riparim i rrugëve lokale dhe Mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve lokale.
Pjesëmarrësit e forumit jepnin propozime dhe ide për atë se si të përmirësohet shpenzimi i mjeteve komunale, gjegjësisht cilat janë prioritetet dhe idetë për atë se si të përmirësohet shpenzimi i mjeteve komunale, gjegjësisht cilat janë prioritetet e qytetarëve për vitin e ardhshëm. 
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom