Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Studeniçan jepte propozime për rritjen e buxhetit Shtyp Email
E mërkurë, 19 Tetor 2016 10:00
Studenichani 4-WEBForumi në Komunën e Studeniçanit më 18 tetor e mbajti sesionin e dytë të forumit në prani të 60 banorëve të komunës. Pjesëmarrësit në sesionin prezantuan dhe diskutuan për strukturën e të ardhurave të buxhetit komunal për sivjet (mjete të planifikuara dhe realizuara buxhetore), ndërsa u prezantua edhe projeksioni i të ardhurave për vitin e ardhshëm, 2017.
Forumi ofroi propozime për rritjen e buxhetit komunale në mesin e të cilave ishin rritja e tatimeve përmes rregullimit urbanistik të komunës, legalizimit të truallit, përcaktim të zonës industriale si zonë biznesi, formim i departamentit për riciklim në deponinë Drislla, etj.
Grupi punues, i zgjeruar për edhe një anëtar, do t’i shqyrtojë propozimet e qytetarëve në punëtoritë ndërmjet sesioneve dhe do të informojë forumin në sesionin e tretë të forumit. 
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom