Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi buxhetor në Studeniçan e mbajti sesionin e parë Shtyp Email
E enjte, 06 Tetor 2016 12:14
Studenichani - WEBKomuna e Studeniçanit, më 4 tetor, e mbajti sesionin e parë të Forumit nga procesi i forumit buxhetor në komunë për krijimin e buxhetit për vitin 2017 në përputhje me nevojat e banorëve. Forumi, në të cilin ishin të pranishëm 60 banorë, e prezantoi strukturën e buxhetit për këtë vit dhe diskutoi për prioritetet strategjike të komunës, si dhe drejtimet e përgjithshme të programeve buxhetore.
Në përputhje me strukturën e forumit u formuan gjashtë tavolina punuese – Administratë komunale, Biznes, Arsim, Ekologji, Sport dhe kulturë dhe Urbanizëm. Forumi formoi edhe grup punues që do të realizojë takime ndërmjet sesioneve të forumit dhe do t’i shqyrtojnë dhe diskutojnë propozimet e qytetarëve.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom