Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Вклучени општини 2015-2016 Shtyp Email
E enjte, 16 Qershor 2016 13:30

  • Врапчиште
  • Кривогаштани
  • Демир Капија
  • Карбинци
  • Македонски Брод
  • Конче
  • Василево
  • Делчево
  • Пробиштип
  • Росоман

Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom