Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna e Studeniçanit prezantoi buxhetin e realizuar për vitin 2015 Shtyp Email
E mërkurë, 30 Shtator 2015 12:56
Studenichani-WEBKomuna e Studeniçanit e mbajti sesionin vijues të forumit në 28 shtator në prani të 60 banorëve që kishin rastin të dëgjojnë se deri në cilën fazë janë realizuar projektet e tyre të propozuara në kuadër të buxhetit për vitin 2015.
Grupi punues i forumit, në fillim të sesionit, sërish ua prezantoi pjesëmarrësve propozimet e tyre, gjegjësisht e paraqitën listën me 22 projekte të votuara në sesionin e 5-të, e më pas dha arsyetim për projektet që janë realizuar, si dhe për ata që nuk janë realizuar, ndërsa për edhe pesë projekte janë marrë mjete dhe realizimi i tyre pritet në një kohë të afërt.  
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom