Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Studeniçanit votuan programin dhe projektet parësore buxhetore Shtyp Email
E shtunë, 13 Dhetor 2014 09:54
forumi 5-WEBForumi në Studeniçan e mbajti sesionin e pestë të forumit më 12 dhjetor në prani të 60 pjesëmarrësve, të cilët zgjodhën programin dhe projektet parësore buxhetore për vitin 2015.
Banorët e kësaj komune e zgjodhën Programin buxhetor për rrugë dhe trotuare si parësore në realizimin për vitin e ardhshëm, prej gjithsej tre programeve buxhetore sa ishin përcaktuar për votim.
Forumi i përcaktoi si prioritete 22 projekte për realizim nga ana e autoritete komunale, mes të cilave edhe propozimet e qytetarëve nga procesi i forumit.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom