Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Studeniçan ofronte propozime për dy programe buxhetore Shtyp Email
E diel, 07 Dhetor 2014 09:51
Studenicani IV - 1 - WEBForumi në Komunën e Studeniçanit, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 5 dhjetor, diskutoi për dy programet buxhetore në prani të 80 banorëve të komunës.
Sesioni i shqyrtoi shpenzimet e planifikuara të programeve Ndërtim, riparim dhe mirëmbajtje të rrugëve lokale dhe Urbanizëm, ndërsa për secilin prej programeve qytetare dhanë rreth 10 propozime të veta.
Në forumin ishte formuar në mënyrë plotësuese edhe grupi punues për analizimin e prioriteteve dhe parapërzgjedhjen e projekteve për përcaktimin e prioriteteve në sesionin e pestë të forumit.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom