Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Banorët e Studeniçanit diskutuan për një program buxhetor Shtyp Email
E mërkurë, 03 Dhetor 2014 09:47
Studenicani-WEBForumi në Studeniçan, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 1 dhjetor në prani të 70 banorëve të komunës, diskutoi për një program buxhetor.
Programin buxhetor Veprimtari komunale e shqyrtuan pjesëmarrësit e forumit që dhanë rreth 10 propozime të veta për përmirësimin e shpenzimit të mjeteve buxhetore për vitin e ardhshëm.
Në këtë sesion të forumit, grupi punues që punoi ndërmjet dy sesioneve i prezantoi propozimet për rritjen e të ardhurave të komunës.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom