Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Studeniçani e mbajti sesionin e dytë të forumit Shtyp Email
E martë, 25 Nandor 2014 16:01
Studenicani 2 - WEBRreth 60 banorë të Komunës së Studeniçanit morën pjesë në sesionin e dytë të procesit të forumit buxhetor, që u mbajt më 21 nëntor.
Në forumin u diskutua për të ardhurat e planifikuara dhe realizuara gjatë tre tremujorëve të parë për vitin 2014, ndërsa pjesëmarrësit e grupeve punuese dhanë propozime konkrete për rritjen e shpenzimeve.
Në fillim të forumit, përfaqësuesit e grupeve punuese i prezantuan propozimet dhe vërejtjet e qytetarëve nga sesioni i parë, që kanë të bëjnë me prioritetet e komunës për vitin e ardhshëm. 
Forumi i prezantoi edhe programet buxhetore për të cilat qytetarët, në dy sesionet e ardhshme, do të diskutohen dhe do të japin propozime konkrete.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom