Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna e Studeniçanit filloi realizimin e forumit buxhetor Shtyp Email
E martë, 18 Nandor 2014 13:12
forum2 - WEBForumi buxhetor, në kuadër të të cilit krijohet buxheti i Komunës së Studeniçanit për vitin 2015, fillon të realizojë kjo komunë me mbajtjen e sesionit të parë të forumit më 12 nëntor, në prani të rreth 65 banorëve të bashkësisë lokale.
Forumin e përshëndeti edhe kryetari i Komunës së Studeniçanit, z. Azem Sadiki i cili bëri të ditur se për herë të parë, buxheti komunal do të krijohet me përfshirje aktive të qytetarëve në përpunimin dhe planifikimin e projekteve që janë me interes për komunën.
Qytetarët, në sesionin e parë, kishin rastin të njoftohen me procesin e buxhetimit, struktura e buxhetit të komunës, realizimi i planit strategjik zhvillimor, si dhe prioritetet për zhvillim të komunës në vitin 2015.
Forumi formoi 7 tavolina punuese në pajtim me programet dhe nënprogramet buxhetore, ndërsa qytetarët jepnin propozime për prioritetet e komunës për vitin 2015.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom