Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Asfaltimi i rrugës – prioritet i Studeniçanit Shtyp Email
E enjte, 09 Janar 2014 13:10
Studenicani 1 - WEBSesioni i pestë i forumit në Komunën e Studeniçanit u mbajt më 25 dhjetor, në prani të 50 banorëve.
Forumi i bëri të ditura prioritetet e banorëve të kësaj komune, të cilët gjatë procesit të forumit e zgjodhën projektin “Asfaltim i rrugës nr.2”, me buxhet të përgjithshëm prej rreth 5 milionë e 700 mijë euro.
Banorët, në forumin, i prezantuan projektet për votim, ndërsa përfaqësuesit e vetëqeverisjes lokale e përcaktuan forumin si vegël të rëndësishsme për pjesëmarrje të qytetarëve, duke shtuar se në të ardhmen do të sigurojnë konsultime të gjera me qytetarët gjatë përcaktimit të prioriteteve të komunës.
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom