Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohen 4 propozim-projekte në Studeniçan Shtyp Email
E mërkurë, 13 Nandor 2013 14:03
Studenicani IV - 1 - WEBGjithsej 4 propozim-projekte u diskutuan dhe prezantuan në sesionin e katërt të forumit në Studeniçan, që u mbajt më 8 nëntor, në prani të 80 banorëve të komunës.
Projektet kanë të bëjnë me asfaltimin e rrugës nr.2 në Studeniçan, asfaltim të rrugës nr. 2 në Studeniçan, asfaltim të rrugës nr. 3 në fshatin Moranë, ndërtimin e terreneve për futboll në fshatin Studeniçan, fshatin Batincë dhe fshatin Moranë, si dhe pastrim të shtratit të Markova Rekës në fshatin Batincë.
Të gjitha projektet u pranuan nga ana e pjesëmarrësve të pranishëm, ndërsa në sesionin, sërish u diskutuan problemet nga sfera e infrastrukturës me të cilat përballen banorët e të gjitha vendbanimeve në këtë komunë.
 
 
Share
 

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom